Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Hylte, Torup, Storgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Kungsbacka, Hylte, Torup, Storgatan, Hallands län

22.45 Kungsbacka, drograttfylleri
På länsväg 939 i Inlag stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. Hon rapporterades för drograttfylleri.

01.41 Hylte, rattfylleri
På riksväg 26 i Torup stoppades en bilist där föraren, en man i 50-årsåldern, blåste positivt. Han togs med för provtagning och rapporterades för rattfylleri.

01.52 Kungsbacka, våld mot tjänsteman
Vid en krog på Storgatan fick ordningsvakter omhänderta en kvinna i 25-årsåldern då hon varit stökig. Vid omhändertagandet sparkade hon en av ordningsvakterna i magen. Polisen avlägsnade kvinnan från platsen och upprättade anmälningar om våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

02.56 Hylte, drograttfylleri
När en polispatrull skulle stoppa en bilist i Örnabäckshult försökte föraren att köra ifrån patrullen. Efter ett kortare förföljande prejade polisen bilisten så han tvingades stanna. Föraren, en man i 25-årsåldern fick följa med för provtagning misstänkt för bland annat drograttfylleri.  

Mest läst av andra