Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Sammanfattning av nattens händelser.

Apelviken, Varberg, Kungsbacka, Falkenberg, Kustvägen, Laholm, Motorstigen, Getinge, Halmstad, Hallands län

19.02 Rattfylleri, Apelviken, Varberg. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, blir misstänkt för rattfylleri. Han tas med av polis för provtagning.

19.39 Rattfylleri, Borgås, Kungsbacka. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren blir misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

19.56 Rattfylleri, Falkenberg. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren blir misstänkt för rattfylleri.

01.04 Trafikolycka,  Kustvägen, Laholm. Två förare av elsparkcyklar kolliderar, och polis samt ambulans skickas till platsen. Båda förarna, två män, förs med ambulans till sjukhus. En av dem har fått en fraktur och den andre en huvudskada.

01.09 Brand, Falkagård, Falkenberg. En bil parkerad intill ett garage brinner. Räddningstjänst släcker, och polis skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

01.10 Brand, Motorstigen, Varberg. Två parkerade fordon brinner. Räddningstjänst släcker, och anmälan skadegörelse genom brand skrivs.

01.13 Grov misshandel, Getinge, Halmstad. Polis skickas till centrala Getinge efter bråk mellan två män. En av männen uppges ha knivskurit den andre i handen. Han grips av polis, och är nu anhållen misstänkt för grov misshandel. 

02.50 Trafikolycka, Värnen, Laholm. En singelolycka med en personbil inträffar, där föraren blir misstänkt för rattfylleri.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra