Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Ragunda, Lillänge, Stugun, Aspås, Krokom, Vallsundsbron, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Ragunda, Lillänge, Stugun, Aspås, Krokom, Vallsundsbron, Jämtlands län

Fem, personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits misstänkta för drograttfylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:05 Misshandel Mittpunkten, Östersund. Samtal om att ett flertal personer bråkar. Polis beordras till platsen. Patrullerna har hållit förhör på platsen, anmälan och motanmälan misshandel. Ingen uppgift om att någon behövt uppsöka sjukhus.

01:35 Brand Ragunda. Bil i diket som brinner mellan Lillänge och Stugun. Räddningstjänsten har släckt branden. Inga tecken på att någon befinner sig i bilen. Polis upprättar en anmälan om brand.

02:07 Brand Aspås, Krokom. Hus som brinner, ska vara helt övertänt. Inga personskador då fastigheten var obebodd. Huset helt nerbrunnet. Anmälan brand utan misstanke om brott. Ingen närmare information om brandorsak.

03:31 Trafikolycka Vallsundsbron, Östersund. Krockad bil på bron. Ingen person kvar på platsen. Polis till platsen för kontroll. Då bilen står illa till beslutar patrullen att bilen ska flyttas. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats.

Fem viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.