Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Skillingaryd, Sävsjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Jönköping, Skillingaryd, Sävsjö, Jönköpings län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.27 Polis fick ett samtal gällande att en person blivit påhoppad och misshandlad av tre andra personer i Skillingaryd. De tre skulle också ha kastat sten på målsägarens bil. När polis kom fram fanns inga misstänkta kvar på platsen. En anmälan gällande ringa misshandel, ofredande, försök till misshandel samt skadegörelse skrevs. Ingen person behövde föras till sjukhus i ambulans.

22.51 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett flerfamiljshus i Sävsjö. Enligt larmet hade branden startat i köket och fastigheten uppgavs vara rökfylld. Räddningstjänst släckte branden. Polisen rubricerar ärendet som allmänfarlig vårdslöshet och en anmälan har skrivits. Av den utredning som hittills är gjord har framkommit att branden startat i en kastrull på spisen. En person klagade på problem med andningen och fördes till sjukhus i ambulans för kontroll.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra