Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östra Storgatan, Jönköping, Ingatorp, Eksjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Östra Storgatan, Jönköping, Ingatorp, Eksjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

00:45 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Östra Storgatan i Jönköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polis för ytterligare provtagning samt förhör.

03:53 SOS-larm om brand i en byggnad på ett sågverk i Ingatorp, Eksjö. Enligt larmet ska en transportränna ska ha börjat brinna. Polis har varit på plats men ingen anmälan kommer skrivas då det troligen är ett maskinfel som orsakat branden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, viltolyckor med rådjur, trafikkontroller, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...