Sammanfattning kväll Lugnt i länet

Norrbottens län

18:02 Stöld - Centrum, Haparanda
En undom stoppades av personalen i en butik då den tagit en vara. En polispatrull kom till platsen och en anmälan upprättades gällande ringa stöld.

20:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera

20:44 Narkotikabrott - Porsön, Luleå
En polispatrull stoppade en personbil. Föraren blåste negativt men passageraren misstänktes för ringa narkotikabrott eget bruk och fick följa med till polisstationen för provtagning.

21:50 Drograttfylleri - Centrum, Boden
En personbil stoppades av en polispatrull. Föraren misstänktes för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, och fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades även gällande grov olovlig körning.

22:24 Rattfylleri - Hertsön, Luleå
Allmänheten ringde till polisen och sa att en man körde bil onykter. En polisbil beordrades av polisens regionledningscentral och hittade igen bilen. Föraren stannade inte och polisens korta förföljande stoppade sedan den fortsatta färden. Föraren misstänktes för rattfylleri och fick följa med till polisstationen för provtagning. En anmälan upprättades gällande grov rattfylleri samt ej stannat på polismans tecken.

22:37 Fylleri - Centrum, Luleå
En stökig och onykter person omhändertogs av en ordningsvakt på en krog. Personen fick följa med polisen för tillnyktring.

23:06 Fylleri - Noliaområdet, Piteå
En polispatrull omhändertog en minderårig person för fylleri som blev transporterad hem till föräldrarna. Patrullen skrev även en anmälan gällande våldsamt motstånd.

23:32 Misshandel - Centrum, Luleå
En polispatrull kom till en krog då en onykter person sparkat en ordningsvakt mellan benen och sparkat en annan ordningsvakt mot benet. Polispatrullen omhändertog personen som fick följa med till stationen för tillnyktring. En anmälan upprättades gällande misshandel och våld mot tjänsteman. 

23:54 Avlägsnande - Centrum, Luleå
Det var stökigt på en krog och en polispatrull fick avlägsna en person från platsen. 

Mest läst av andra