Karta som med röd fyrkant ramar in Svappavaara, Kiruna, Haparanda, Kurravaaravägen, Laxforsen, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Svappavaara, Kiruna, Haparanda, Kurravaaravägen, Laxforsen, Norrbottens län

22:19 Trafikolycka, Kiruna
Polisen larmas om en trafikolycka på E10 i Svappavaara utanför Kiruna. En personbil ska, enligt tidiga uppgifter, ha kört igenom ett räcke och ner i ett dike. En person förs till sjukvård med ambulans för kontroll. Polisen har varit på plats. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott. 

01:22 Olovlig körning, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bodens centrum. Föraren saknar behörighet att köra. Anmälan om grov olovlig körning upprättas. 

02:54 Olovlig körning, Haparanda
Polisen iakttar en fyrhjlingsfärd i Haparanda. Fyrhjulingen ska ha framförts av en minderårig person som inte har behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande olovlig körning och den misstänkte föraren överlämnas till vårdnadshavare. 

05:41 Trafikkontroll, Kiruna
Polisen har haft en trafikkontroll på Kurravaaravägen i Kiruna. En ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelse.

Övrigt: En viltolycka har rapporterats till polisen under natten, den skedde i Laxforsen, Kiruna. Inga personskador uppstod. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra