Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Karlskoga, Skranta, Karlstad, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet utan grövre brott. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Örebro, Karlskoga, Skranta, Karlstad, Örebro län

Olaga intrång, Örebro kl. 02.23

En man i 55-årsåldern är misstänkt för att olovligen ha tagit sig in på ett område som tillhör ett företag på norr. Mannen är avvisad från platsen, av polispatrullen.

Stöld ur fordon, Karlskoga kl. 03.18

En patrull stoppar ett fordon i Skranta och vid kontroll av personerna i bilen, två män 20-årsåldern, så stämmer de in på signalement på två män som är misstänkta för stöld ur en parkerad bil i Karlstad tidigare under natten. De båda männen blir gripna och efter förhör kommer en åklagare att fatta beslut om de ska vara fortsatt anhållna eller inte.

Rattfylleri, Örebro kl. 03.38

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd på Öster. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 23 personer eller fordon, hanterat tre viltolyckor utan personskada och hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/25/25-januari-0725-sammanfattning-natt-orebro-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra