Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Lindesberg, Haga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Örebro, Lindesberg, Haga, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet. Patrullerna har upprättat en del trafikkontroller, genomfört kontroller av personer och fordon samt hanterat inkomna samtal som inte har mynnat ut i någon anmälan eller åtgärd. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Rån och inbrottsstöld, Örebro
23.56. Larm inkommer till polisen om en pågående inbrottsstöld i en villa. När patrullen kommer fram får man kontroll på två personer, en man i 35-årsåldern samt en kvinna i 30-årsåldern. Efter en del utredningsåtgärder grips duon och blir misstänkta för stöld genom inbrott, men även för rån. Detta då man tidigare under kvällen uppsökt villaägaren och rånat honom på tillhörigheter. Målsägande har ej kommit till fysisk skada.
Efter beslut av åklagare har mannen och kvinnan anhållits.

Rattfylleri, Lindesberg
01.04. En kvinna i 30-årsåldern stoppas av patrull i området Haga då hon framför ett fordon. Kvinnan blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med för ytterligare kroppsbesiktning. Körkortet omhändertogs på plats och en anmälan gällande rattfylleri har upprättats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...