Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Frövi, Asker, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Frövi, Asker, Örebro län

Örebro, häleri samt olovlig körning
23.16: Polispatrull stoppar en mopedist på Väster i Örebro. Föraren en man i 30-årsåldern saknar behörighet att framföra mopeden. Vid vidarekontroll uppmärksammas även att mopeden är anmäld stulen varför mannen även misstänks för häleri. På mopeden som passagerare sitter en kvinna, hon är i 35-årsåldern och hon misstänks även för häleri, även det gällande mopeden.

Örebro, olovlig körning
23.28: En personbil stoppas centralt i Örebro, föraren kan inte uppvisa något körkort samt kan inte hellre uppge sitt personnummer. Patrull genomför utredningsåtgärder och det framkommer att föraren är en 18-årig man som saknar körkort. Anmälan upprättas.

Frövi, narkotikabrott innehav samt eget bruk
00.13: Polispatrull kontrollerar en man i 35-årsåldern som uppträder påverkat. På mannen anträffas misstänkt narkotika samt att mannen får lämna prov, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Substansen kommer analyseras i särskild ordning, även där får provsvaret utvisa om beslaget är klassar som narkotika alt. receptbelagd medicin.

Brevensbruk, sexuellt ofredande
00.58: En kvinna 18-årsåldern anmäler att hon blivit utsatt för handling av sexuellkaraktär av en man som inte var önskvärt. Polispatrull identifierar en man i 25-årsåldern som blir uppsatt som misstänkt i anmälan. Efter att utredningsåtgärder vidtagits avlägsnas mannen från platsen.

Asker Lv 659, trafikolycka
01.54: Bilist kör i diket och kolliderar med ett träd. Två personer förs till sjukvården med okända skador. Föraren misstänks ha haft för många passagerare i fordonet i övrigt upprättas ingen anmälan.

Inga grövre brott har inkommit till polisens kännedom under natten, patruller har ägnat sig åt rutinärende som kontroll av fordon samt personer. Det har hanterats ett antal ärende med psykisk ohälsa. Det har även omhändertagits ett flertal personer med anledning av berusning.

Händelsekarta

Laddar karta...