Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Askersund, Hallsberg, Lindesberg, Örebro, Hjärsta, Lanna, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Askersund, Hallsberg, Lindesberg, Örebro, Hjärsta, Lanna, Örebro län

Det har varit väldigt mycket att göra under natten för patrullerna, framför allt kopplat till midsommarfiranden runt om i länet. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Askersund
23.38. En man i 20-årsåldern blir misstänkt för misshandel. Detta efter att ha varit väldigt aggressiv och gått till fysisk attack mot flera personer, men utan att någon blev skadad. Mannen omhändertogs även enligt LOB och kördes hem.

Hallsberg
00.17. En kvinna i 35-årsåldern blir misstänkt för ringa misshandel och skadegörelse efter att ha varit aggressiv hemma hos sin partner. Kvinnan slog bland annat en termos i huvudet på mannen och slog sönder inredning i bostaden. Kvinnan omhändertogs enligt LOB.

Lindesberg
03.05. En man i 35-årsåldern stoppas i sin bil på riksväg 50 och blåser positivt i sållningsinstrumente varvid mannen får följa med patrullen för ytterligare provtagning. Mannens körkort omhändertogs på plats.

Örebro
23.08. En man i 30-årsåldern kontrolleras i Hjärsta med anledning av att han hade två stulna cyklar i sin ägo. Mannen blir misstänkt för häleri.

23.21. En man i 50-årsåldern stoppas av patrull medan han framför ett fordon i Lanna. Mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med för ytterligare provtagning. Han är misstänkt för grovt rattfylleri och körkortet är omhändertaget.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juni/22/22-juni-08.14-sammanfattning-natt-orebro-lan/

Händelsekarta

Laddar karta...