Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hageby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Hageby, Östergötlands län

God morgon, under natten till måndag har polisens regionledningscentral i öst hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har bland annat rört sig om trygghetsskapande arbete så som fordonskontroller och viltolyckor. 

23:13. Rån, Hageby

Fyra personer har gripits som misstänkta för rån efter en händelse i Hageby under sen söndagskväll. Larm inkom till polisen vid 23-tiden om att en person blev misshandlad av flera andra. I samband med detta ska personen ha blivit av med personliga tillhörigheter. Inom några minuter fick polis kontroll på fyra personer som försökt springa ifrån patrull. Det rör sig om tre män i 20-årsåldern, samt en omyndig person. De tre vuxna är numera anhållna av åklagare, samtliga misstänkta för rån och misshandel. Ärendet är åklagarlett. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juli/1/01-juli-08.00-sammanfattning-natt-ostergotlands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...