Karta som med röd fyrkant ramar in Lönngården, Norra Grängesbergsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Lönngården. Brand i bostad.

Lönngården, Norra Grängesbergsgatan, Malmö, Skåne län

Polis skickas till Norra Grängesbergsgatan, dit räddningstjänst och ambulanssjukvård larmats med anledning av brand i lägenhet.

Enligt initial information från SOS Alarm, har en person hoppat från den brinnande lägenheten. En person är skadad och tas om hand av ambulanspersonal.

Händelsen hanteras primärt som en räddningsinsats, som leds av räddningstjänsten. Polisens främsta uppgift är inledningsvis att biträda räddningstjänsten i dess arbete, därefter att utreda om brott i sammanhanget kan misstänkas.

Uppdatering kl. 21.09: En man i 35-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen uppgift om skadeläget, i denna del hänvisas till sjukvårdens skadelägesinformation.

Enligt räddningstjänsten är branden släckt.

Uppdatering kl. 21.48: Anmälan om mordbrand upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra