Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västra Hamnen, Orange, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person

Kvinna försvunnen från äldreboende, Västra hamnen.

Västra Hamnen, Orange, Malmö, Skåne län

Personal på ett äldreboende i Västra hamnen berättar att en 75-årig vårdtagare lämnade boendet för cirka en timme sedan och att hon inte kommit tillbaka efter det. Kvinnan kan ha svårt att hitta hem och har tidigare avvikit från boendet. Kvinnan har kort hår och glasögon och var vid försvinnandetillfället iklädd svart jacka, jeans och bar på en orange, blommig väska. 

Polisen har bland annat larmat ut omständigheter och signalement till polispatruller i Malmö och även till ordningsvakter på Centralstationen. Ett sökande på boendet och dess närhet har också genomförts.

Uppdatering: Klockan 22:58 ringer en busschaufför och berättar att han nyss släppt av en förvirrad kvinna vid Kronprinsen. Polis skickas till platsen och kvinnan kan anträffas i närheten. Hon beskrivs inledningsvis vara vid god vigör.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.