Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Löddeköpinge, Kävlinge, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada

Två personbilar i trafikolycka, E6 Löddeköpinge.

Löddeköpinge, Kävlinge, Skåne län

Larm inkommer om en trafikolycka med två personbilar. Olyckan ska ha inträffat på E6 i södergående riktning, vid påfarten till Löddeköpinge. Räddningstjänst, ambulans pch polispatruller skickas till platsen. I nuläget finns inga uppgifter om skadade.

Vägen stängs helt i södergående riktning.

UPPDATERING: Tre personer som var inblandade i olyckan har lämnat olycksplatsen till fots. Enligt vittnen ska de vara skadade. Hundpatrull är på väg till platsen.

UPPDATERING: De tre männen som lämnat olycksplatsen är säkrade av patrull.

UPPDATERING: En av de gripna männen, född 9111, är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycksplats. Mannen är också, tillsammans med de övriga två som är födda 9406 samt 7808, misstänkt för försök till rån. Männen ska efter olyckan ha försökt tillgripa en bil.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.