Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Nyköping, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 20-tal ärenden som rör Södermanlands län. Det ärende som sticker ut:

06:10 Polis och ambulans larmades till en bostad i Nyköping med anledning av bråk inomhus på adressen. Två män som är bekanta för varandra ska ha bråkat med varandra. När polis anlänt till platsen greps båda männen, misstänkta för grov misshandel. Männen, i 35- respektive 30-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst. Bostaden kommer spärras av för en teknisk undersökning.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolycka med rådjur, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra