Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Krongatan, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt

Höga smällar på Krongatan i Eskilstuna

Krongatan, Eskilstuna, Södermanlands län

15:27 Polisen larmades till Krongatan i Eskilstuna för att undersöka ett misstänkt allvarligt brott.

Vi finns nu på platsen för att undersöka vad som hänt och har börjat upprätta avspärrningar. Vi kontrollerar också vilka personer som finns på platsen för att skaffa information. 

Har du sett något så kontakta någon av våra konstaplar på platsen.

15:51 En skottskadad person är förd med ambulans till sjukhus.  Ett område vid sjukhuset spärras av tillsvidare med stöd av polislagen.

Flera hundpatruller är på brottsplatsen för att hjälpa till i sökandandet efter spår och gärningsmän.

17:11 Den skadades, en man i 20-årsåldern, liv gick inte att rädda. En förundersökning om mord är inledd. Anhöriga är underrättade. Polisen har också hjälp av polisflyget som har en helikopter i luften över Eskilstuna.

17:31 Polisen är intresserad av observationer från Krongatan som kan sättas i samband mordet. Har du sett själva händelsen? Kanske lagt märke till något fordon som lämnade platsen? Eller råkar du ha tagit några bilder i området vid tiden för brottet? Skicka dom till polisen via polisen.se.

Ring oss på 114 14

19:42 Det har visat sig att den avlidna unga mannen var elev på skolan och hemmahörande i Eskilstuna. Mannen hade för polisen kända kopplingar till kriminella nätverk och inget tyder i nuläget på någon koppling till själva skolmiljön.

Händelsen i media

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...