Detonation Polisen är på plats i Brandbergen då det där har skett en detonation/explosion.

Brandbergen, Tvillingarnas Gata, Haninge, Stockholms län

Via SOS Alarm fick polisen samtal om ljud från en eller flera hög smäll från Tvillingarnas gata.

Initialt finns det ingen uppgift om att någon person är skadad eller någon större egendomsskada. Polisen har inlett en förundersökning angående allmänfarlig ödeläggelse och är på plats för att ta reda på mer.

Uppdatering klockan 20:36
Polisen är fortfarande kvar på platsen för att ta reda på vad som har hänt. Polisens bombtekniker kommer undersöka ett föremål som finns kvar på platsen.

Uppdatering klockan 21:36
Bombteknikerna har flyttat föremålet till en säker plats, vilket gör att den avspärrning som finns har kunnat minskats ner. Polisen arbetar fortfarande med att ta reda på vad som har hänt och varför, det arbetet görs bland annat genom att prata med personer som kan ha uppgifter att lämna. Det har fortfarande inte kommit in någon uppgift om någon person är skadad.

Uppdatering klockan 22:06
Enligt uppgift från polispersonal på plats finns det inga skador på någon av fasaderna på Tvillingarnas gata.

Uppdatering klockan 22:56
Inom kort är den undersökningen klar utomhus på Tvillingarnas gata. När den är helt avslutad kommer avspärrningen att tas bort. Det finns ingen person gripen i den pågående förundersökningen angående allmänfarlig ödeläggelse.

Uppdatering 16/1 kl 7.15
En person är gripen och anhållen, skäligen misstänkt för allmänfarlig ödeläggelse. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra