Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

Det har varit en lugn kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Borås, Våglängdsgatan, Kungälv, Kongahällagatan, Lilla Edet, Göta, Göteborg, Olskrokstorget, Alingsås, Stampen, Västra götalands län

00.17 Borås, drograttfylleri
Vid Våglängdsgatan stoppas en manlig bilist för kontroll. han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

01.51 Kungälv, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Kongahällagatan med anledning av att det ska brinna på en balkong. Det visar sig brinna i en stol med kläder på. Vad som orsakat branden är oklart. Ingen person kommer till skada. Polisen skriver en anmälan gällande mordbrand.

02.50 Lilla Edet, rattfylleri
På E45 vid Göta stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

04.11 Göteborg, inbrott
Vid Olskrokstorget går inbrottslarmet i Tips&Tobaksbutiken. På plats kan polisen konstatera att det varit inbrott och det är oklart vad som saknas.

06.26 Alingsås, drograttfylleri
PÅ E20 vid Stampen stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...