Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Tingvallastaden, Herrhagen, Kristinehamn, Skaraborgsvägen, Säffle, Sundsgatan, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad, Tingvallastaden, Herrhagen, Kristinehamn, Skaraborgsvägen, Säffle, Sundsgatan, Värmlands län

Karlstad

23.00: Patrull kallas till Tingvallastaden efter uppgifter om en misshandel. Det blir en anmälan samt motanmälan gällande misshandel. De inblandade är en kvinna i 55-årsåldern samt en kvinna i tonåren.

00.26: I Herrhagen blir en man omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB, och mannen blir samtidigt anmäld misstänkt för ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk.

02.34: Det kommer in samtal om att flera personer ska ha gett sig på två personer i Tingvallastaden. Patrull kontrollerar fyra personer vid platsen, två män i 20-årsåldern, en i övre tonåren samt en i 25-årsåldern. Samtliga blir misstänkta för misshandel samt ett fall av skadegörelse.

Kristinehamn

02.18: Längs Skaraborgsvägen stoppas ett fordon och föraren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri.

Säffle

22.46: Det upprättas en anmälan om misshandel efter att en okänd gärningsperson ska ha slagit en man i 20-årsåldern i ansiktet.

00.48: På Sundsgatan backar en förare in i en annan personbil och patrull kallas till platsen med anledning av att föraren uppträder påverkad. Föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för grovt rattfylleri.