Karta som med röd fyrkant ramar in Hagfors, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två inträffade trafikolyckor på Lv246 söder om Hagfors

Hagfors, Värmlands län

SOS-alarm meddelar att det inträffat en singelolycka strax innan 07, en person drabbad och denne klagar på smärta. Trafiken skulle påverkas under räddningsarbetet.
När polispatrull närmar sig olycksplatsen har det inträffat ytterligare en olycka endast ett hundratalmeter från den första inträffade olyckan. I denna olycka är det två personer drabbade, skadeläget är okänt.

På platserna råder svår halka, trafik i området uppmanas sänka hastigheten och hålla bra avstånd till framförvarande fordon. I samband med olyckor uppmanas även att sänka hastighet, iaktta försiktighet då det kan befinna sig räddningspersonal och polis på eller intill vägbanan.

Uppdaterad kl. 09.40:

Singelolyckan som inträffade strax innan sju på Lv 246 saknas det misstanke om att brottslig gärning ligger till grund för olyckan. Förare var en kvinna som sedan avfördes till sjukvården, skadeläge okänt.

Andra olyckan är en händelse där en bilist kör in i ett stillastående fordon som stannat för det initiala olyckan. I denna olycka är inte fastställt om brott föreligger, två personer är avförda till sjukvården.

Uppdaterad kl. 12.10:

Efter vidtagna utredningsåtgärder framkommer att det saknas anledning att anta brott föreligger till grund för den andra olyckan också. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra