Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Öst På Stan, Skellefteå, Mariehem, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00-07:00.

Umeå, Öst På Stan, Skellefteå, Mariehem, Västerbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:01 Våld mot tjänsteman, Umeå:
Polisen kontaktas gällande att en taxikund varit våldsam mot en taxichaufför. Polispatrull lokaliserar kunden. Förhör hålls med parterna. En anmälan gällande våld mot tjänsteman samt ringa bedrägeri upprättas.

00:09 Olovlig körning, Umeå:
Vid stopp och kontroll av en personbil Öst på stan framkommer att föraren inte har behörighet att köra bil. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

02:19 Misshandel, Skellefteå:
Polispatrull beordras till en snabbmatsrestaurang i centrala Skellefteå med anledning av att en kvinna uppges ha blivit misshandlad av en annan kvinna. Patrullen tar upp en anmälan.

03:21 Misshandel, Umeå:
Polispatrull beordras till ett hotell i centrala Umeå med anledning av ett bråk. Två kvinnor är inblandade. En anmälan gällande misshandel upprättas och en av kvinnorna avlägsnas från platsen.

03:29 Trafikolycka, Umeå:
Larm om olycka med en bil och en elsparkcykel på Mariehem. Personen på sparkcykeln förs till sjukvård med oklart skadeläge. Polisen utreder olyckan. Olycksplatsen dokumenteras och förhör hålls.

06:22 Olaga hot, Umeå:
Polispatrull beordras till ett hotell i centrala Umeå där en man uppges ha varit hotfull mot andra personer. Ingen person har kommit till skada i samband med händelsen. Mannen anträffas och grips. På mannen påträffas en mindre kniv som tas i beslag. En anmälan gällande grovt olaga hot upprättas.

Övrigt:
Två personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 08:18:

02:26 Brand, Skellefteå:
Larm om brand i en bastu i en villa, Alhem. Polispatrull beordras till platsen.

Två personer förs, enligt tillgängliga uppgifter, med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge.

Brandorsaken är oklar och branden utreds som allmänfarlig vårdslöshet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra