Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Nydala, Robertsfors Kommun, Södra Sidan, Parkbron, Skellefteå Centrum, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Umeå, Nydala, Robertsfors Kommun, Södra Sidan, Parkbron, Skellefteå Centrum, Västerbottens län

Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:40 Olaga intrång, Umeå
Polis åker till ett utebad på Nydala i Umeå med anledning av uppgifter om att personer klättrar över stängslet. Inga personer anträffas, men stängslet är nertryckt. En anmälan gällande skadegörelse och olaga intrång ska upprättas.

00:58 Bedrägeri, Robertsfors
En person i Robertsfors kommun har utsatts för misstänkt grovt bedrägeri. Någon har ringt personen och utgett sig att vara från banken. Under samtalet förmås personen att ge tillgång till sina bankkonton och pengar försvinner. Händelsen ska utredas och en anmälan gällande grovt bedrägeri upprättas.

01:30 Misshandel, Skellefteå
Samtal inkommer om att en okänd man slagit en annan man på södra sidan av Parkbron i Skellefteå. Polis åker ut och tar upp anmälan. Ingen misstänkt anträffas. Det finns inga uppgifter om att mannen som blev slagen har uppsökt akutsjukvård.

02:06 Misshandel, Skellefteå
I Skellefteå centrum omhändertas en man med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen misstänks för att ha misshandlat en annan man och förhör kommer att höras på torsdagen, när mannen nyktrat till. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...