Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Husbondliden, Lycksele, Skellefteå, Umeå, Bussgata, Ålidhem, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattens polisverksamhet i Västerbotten - fylleri, viltolyckor och trafikbrott

Västerbotten, Husbondliden, Lycksele, Skellefteå, Umeå, Bussgata, Ålidhem, Västerbottens län

Kl 00:00-08:00, fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten (på länsväg 365 Husbondliden, Lycksele, på E4/länsväg 749 i Lövsele, Skellefteå, samt på E4 vid Lövsele i Skellefteå). Inga personskador har rapporterats.

Kl 00:20, Umeå

En bilförare har stoppats misstänkt för att ha kört på en bussgata. Föraren kommer kallas till förhör och anmälan gällande trafikbrott upprättas.

Kl 00:58, Skellefteå

Bilist stoppad för kontroll i centrum. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna, är påverkad av narkotika. Hon får medfölja för provtagning och förhör. 

Anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott upprättas. Provsvar får senare visa om brott begåtts.

Kl 03:24, Umeå

En stulen bil har påträffats på Teg. Gärningspersonerna har lämnat platsen och polisen söker i närområdet. Ingen misstänkt påträffas.

Anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

Kl 03:27, Umeå

En bilist stoppas för kontroll på Ålidhem. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstanke om rattfylleri uppstår. Han får medfölja för provtagning.

Anmälan upprättas.

Händelsekarta

Laddar karta...