Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skogslyckan, Bokcafé, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

Enligt SOS så har någon blivit knivskuren vid Skogslyckan.

Skogslyckan, Bokcafé, Uddevalla, Västra Götalands län

Uppgifterna från platsen/larmet talar om någon typ av bråk i Skogslyckans centrum. Det ska även ha förekommit uppgifter om att någon ska ha varit beväpnad med kniv och att någon möjligen ska vara knivskuren. Polis och ambulans åker mot platsen. På plats hänvisas polisen till torget. Man finner en  blodpöl i närheten av ett bokcafé på platsen men ingen skadad person. 

Strax därefter sägs en skadad ung kille ha anträffats med stick/knivskador på Östavindsgatan. Polisen åker mot denna adress. I ett kort samtal med den skadade uppger han sig blivit rånad. Skadebilden är i övrigt oklar. Den troliga brottsplatsen på torget spärras av. Den skadade kommer snarast att avföras till sjukhus. 

Polisen har genomfört ett antal personkontroller i närområdet. Ingen är för närvarande gripen. 

Kl 19.16: Rubriceringen ändras till försök till mord. Samtidigt så rapporterar polis på plats att man gripit två personer, misstänkta för inblandning i händelsen. Den skadade förs till NÄL, oklart skadeläge. Den skadade är i 18-årsåldern. Det finns ännu inga uppgifter om ålder på de gripna. En teknisk undersökning kommer troligen att genomföras på brottsplatsen.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...