Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Munkedal, Göteborg, Karl Gustavgatan, Trollhättan, Humlevägen, Skövde, Bruksgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Thomas Fuxborg.

Munkedal, Göteborg, Karl Gustavgatan, Trollhättan, Humlevägen, Skövde, Bruksgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.34 Munkedal, trafikolycka
På länsväg 930 i höjd med Grinås har en bilist kört av vägen och in i ett träd. Polis, räddningstjänst samt ambulans larmas till platsen. Föraren, en man i 65-årsåldern, avlider på plats och anhöriga är underrättade. Bilen tas i beslag för en teknisk undersökning.

22.18 Göteborg, olaga hot
På Karl Gustavgatan försöker en man att ta sig in i en lägenhet genom att krossa ett fönster och klättra in. Han blir dock nerputtad och klarar inte att komma in. Han blir då mycket hotfull och stökig. Någon uppfattar även att han ska ha ett vapen. Därför skickas flera patruller till platsen. Mannen har dock gått från platsen men kan gripas på en restaurang. Troligen har han inte haft något vapen men han misstänks för grovt olaga hot mot de som bor i lägenheten.

01.04 Trollhättan, rattfylleri
Vid en kontroll på Humlevägen stoppas en bilförare som blåser positivt. Det är en man i 20-årsåldern och han tas med till polisstationen för vidare provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

01.06 Skövde, drograttfylleri
På Bruksgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.