Karta som med röd fyrkant ramar in Ängebacken, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Ängebacken, Västra Götalands län

04:00, brand, Uddevalla
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Ängebacken med anledning av en brand i en bostad. Tre personer är skrivna på adressen och samtliga har tagit sig ut enligt uppgift. Inga uppgifter om att någon är förd till sjukhus. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

03:11, bedrägeri, Vänersborg
En man i 75-åldern blir uppringd av en gärningsperson som uppger att någon har försökt utsätta henne för ett bedrägeri via swish. Mannen blir uppmanad att logga in på sin internetbank via en QR-kod i ett mejl. Han blir av med pengar. Polis åker till den aktuella adressen. En anmälan om bedrägeri är upprättad. Ingen gripen i nuläget.

02:56, rattfylleri, Grästorp
En patrull stoppar en bil på riksväg 47. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri. I bilen hittar även patrull en större mängd diesel och slangar. Man anträffar även narkotika. Mannen saknar också körkort. En anmälan om drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott eget bruk samt innehav och häleri är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra