Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Falköping, Åttagårdsskolan, Torslanda, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Falköping, Åttagårdsskolan, Torslanda, Västra Götalands län

22.33 Göteborg, misshandel
I centrala Göteborg har två män i 20-årsåldern blivit misshandlade av flera andra män. De har blivit både slagna och sparkade i tumultet. En av de misshandlade männen fick åka med ambulansen till sjukhus efter att ha varit avsvimmad. De misstänkta lämnade platsen i bilar och flera fordon har kontrollerats under kvällen. Ingen har dock kunnat pekas ut eller gripas. Anmälan om grov misshandel har upprättats.

22.45 Falköping, brand
Larm om brand vid Åttagårdsskolan. På plats kunde man konstatera att det är en moped som har brunnit på skolgården. I nuläget finns ingen målsägare eller misstänkt i ärendet. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

00.46 Torslanda, drograttfylleri m.m.
På länsväg 563 försökte en polispatrull stoppa en bil för kontroll. Föraren valde dock att försöka köra ifrån polisen och ett förföljande inleddes. Föraren körde vårdslöst på olika vägar i Torslanda och Sörred innan han stannade och kunde säkras av polisen. Mannen, som är i 20-årsåldern, togs med för provtagning och misstänks för grov vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri. Även hans körkort omhändertogs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...