Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Gillstad, Göteborg, Redbergsplatsen, Bollebygd, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon Dagens presstalespersoner är Anna Göransson och Hans Lippens

Lidköping, Gillstad, Göteborg, Redbergsplatsen, Bollebygd, Västra götalands län, Västra Götalands län

190318

Kl 23:51              Lidköping, villabrand

Räddningstjänst och polis larmas till Gillstad där det enligt uppgift ska brinna i en fastighet. Samtliga boenden har kunna ta sig ut själva innan räddningstjänsten kom fram . Branden släcktes, anmälan utan misstanke om brott

190319

Kl 01:20              Göteborg, en vilsen bäver

Flera personer ringer till polisen och vill anmäla att de sett en bäver som hade kommit lite på villovägar vid Redbergsplatsen. Det blev ingen polis utryckning för att lösa uppgiften utan bävern tog eget initiativ och återgick till eget naturområde.

kl 01:24              Göteborg, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Smörgatan där det enligt uppgift skulle brinna i en bil. Räddningstjänsten släcker bilbranden. Totalt blev fyra bilar skadade brandskadade. Det finns inga vittnesuppgfiter om hur branden har uppstått. Anmälan skadegörelse genom brand.

Kl 02:40              Göteborg, brand i lokal

Polispatrull och räddningstjänsten larmas till en lokal på Gustaf Dalensgatan där det enligt uppgift ska brinna.  Inringare har sett tre okända män i närområdet, det är dock oklart om de kan sättas i samband med branden. Polispatrullen som var först på plats påbörjade släckningsarbetet och lyckades kväva den brand som fanns. Räddningstjänsten har därefter genomsökt lokalen. Ingen person är skadad. Anmälan grov mordbrand. Teknisk undersökning kommer troligen att ske under dagen.

Kl 05:09              Bollebygd, arbetsplatsolycka

En man som av okänd anledning fått ström i sig. Vaken och talbar och transporterad med ambulans till sjukhus. Anmälan arbetsplatsolycka.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra