Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Tibro, Göteborg, Kallebäck, Nordstan, Trollhättan, Dragspelsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Tibro, Göteborg, Kallebäck, Nordstan, Trollhättan, Dragspelsgatan, Västra Götalands län

22:10, Tibro, allmänfarlig vårdslöshet
En bastu där förbrukningsvaror förvarades började brinna på ett äldreboende. Branden kunde släckas utan att någon person kom till fysisk skada. Bastuns har satts på genom att någon startat bastuaggregatet. Händelsen utreds som allmänfarlig vårdslöshet.

23:05, Göteborg, bedrägeri
En taxichaufför körde en kvinna till ett boende i Kallebäck. Kvinnan sprang från taxin utan att betala. Händelsen utreds som bedrägeri.

00:49, Göteborg, grovt brott mot knivlagen
En man i 30-årsåldern kontrollerades av en polispatrull vid Nordstan i centrala Göteborg. Mannen hade en kniv bland sina tillhörigheter och greps för grovt brott mot knivlagen. Mannen är numera anhållen.

00:02, Trollhättan, misshandel
En granne larmade polisen med anledning av att två personer slogs utanför i trapphuset. På plats grep polisen båda personerna, en kvinna och man i 40-årsåldern. Båda personerna hade vissa skador, men dessa ska vara mindre allvarliga. Detta händelse är inte ett relationsärende.

Övrig info
Detonationerna på Dragspelsgatan uppdateras i separat notis.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra