Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsgatan, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats

Kungsgatan, Uddevalla, Västra Götalands län

00:00 Misshandel, relation, Polisområde Storgöteborg
Polis kallades till en adress i polisområde Storgöteborg då en man tagit sprygrepp och slagit sin flickvän i ansiktet ett flertal gången enligt uppgifter till polisen. I bostaden fanns även flera barn som kan ha bevittnat delar av misshandeln. Polis på plats grep mannen misstänkt för misshandel, övergrepp i rättssak och barnfridsbrott. 

04:24 Grov Stöld, Uddevalla
Polis kontaktades som ett pågående inbrott i en butik på Kungsgatan i Uddevalla. En anmälare hade observerat via kamera larm hur flera personer tagit sig in i butiken. När polis kom till platsen hade gärningspersonerna lämnat. Polis söker efter gärningsmännen i nuläget är ingen gripen. Gärningsmännen ska ha tagit sig in i butiken genom att de rivit en skyddsmarkis. Platsen är avspärrad. En förundersökning om grov stöld är inledd. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra