Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Lars Kaggsgatan, Första Långgatan, Borås, Billdalsgatan, Härryda, Landvetter, Atmosfärgatan, Lövåsgatan, Kinna, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Lars Kaggsgatan, Första Långgatan, Borås, Billdalsgatan, Härryda, Landvetter, Atmosfärgatan, Lövåsgatan, Kinna, Västra Götalands län

22.05 Göteborg, trafikolycka
På Lars Kaggsgatan är det en bilist som kör på en parkerad tom bil och smiter från platsen. Tack vare vittnesuppgifter anträffas den smitande bilisten i närområdet. I bilen färdas två personer, en man och en kvinna. Föraren, en man misstänks för rattfylleri, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik, narkotikainnehav och smitning från trafikolycksplats . Passageraren, en kvinna misstänks för narkotikabrott innehav och eget bruk. Inga personskador.

23.43 Göteborg, rån
Vid Första Långgatan är det en man i 25-årsåldern som blir tvingad under hot om våld att ta ut pengar från en bankomat. I samband med rånet blir han även av med sitt bankomatkort. Rånaren är en man i 30-årsåldern och helt okänd för målsägaren.

01.02 Borås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en återvinningscentral vid Billdalsgatan med anledning av att det brinner. I samband med att branden startar ses fyra personer springa från platsen. Bland annat är det gamla möbler som brinner. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 

01.28 Härryda, rånförsök
I närheten av kyrkan, Landvetter södra är det en man i 20-årsåldern som blir tvingad med ut i skogen under hot om våld. Två okända män vill ha målsägarens värdesaker men målsägaren har inga värdesaker på sig och då blir han knivhuggen i benet innan rånarna försvinner från platsen. Målsägaren blir körd till sjukhus av anhöriga.

04.16 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Atmosfärgatan med anledning av en misstänkt anlagd brand vid ett förråd och branden spridit sig till två balkonger på markplan. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Inga personskador.

05.16 Mark, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Lövåsgatan i Kinna med anledning av att det brinner i en flerfamiljsbostad. Inga personskador och räddningstjänsten släcker. Ingen misstanke om brott.

   

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra