Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Storås, Angered, Nordstadstorget, Prästgårdsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Storås, Angered, Nordstadstorget, Prästgårdsgatan, Västra Götalands län

21.02 Göteborg, anmäld försvunnen person
En dement kvinna i 80-årsåldern är senast synlig vid 17.45-tiden vid äldreboendet Sandarnas Vård och Omsorgsboende där hon bor. Polis har varit i närområdet och sökt efter kvinnan utan framgång. Hon har försvunnit tidigare och har då anträffats på olika platser i Göteborg.
Hon är kraftigt bygd, blont hår och bär glasögon. Hon var iklädd ljusgrön jacka och svarta byxor. Hon är social och tar gärna kontakt med människor. Ser man kvinnan ska man ringa 112.

00.04 Göteborg, rån
I närheten av Storås hållplats, Angered är det en man i 40-årsåldern som uppger att han blivit rånad på sin mobiltelefon och airpods av fyra okända män. Polis kommer till platsen och tre av männen grips och den fjärde grips senare nere vid Nordstadstorget.

01.06 Göteborg, skadegörelse
Vid ett bygge på  Prästgårdsgatan grips en man i 40-årsåldern som varit inne på byggarbetsplatsen och saboterat övervakningskameror. Han är även misstänkt för olaga intrång. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...