Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Industrivägen, Göteborg, Ensittarevägen, Köksvägen, Tidaholm, Marconigatan, Västra Frölunda, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Industrivägen, Göteborg, Ensittarevägen, Köksvägen, Tidaholm, Marconigatan, Västra Frölunda, Västra Götalands län

22:55 Grovt drog rattfylleri mm, Göteborg
En polispatrull försökte stoppa en personbil på Industrivägen i Göteborg då föraren försökte undkomma polispatrullen genom att köra ifrån dem. Ett förföljande inleddes som slutade med att bilen fick prejas av polis och fordonet kunde stoppas vid Ensittarevägen. Två personer sprang från fordonet men de kunde gripas. en person kunde gripas ganska omgående, den andra fick sökas upp med hjälp av hundpatrull som fann mannen när han försökte gömma sig under en presenning en bit från platsen. Föraren en man i 25-årsåldern misstänks för grovt drog rattfylleri, grovt brott mot knivlagen, grov olovlig körning, narkotikabrott eget bruk. 

00:49 Arbetsplatsolycka, Tidaholm
En man i 25-årsåldern ska ha fått en del av sitt finger avslitet i en arbetsplatsolycka på köksvägen i Tidaholm. Mannen fördes med ambulans till sjukhus och en anmälan om arbetsplatsolycka är upprättad. 

05:49 Misshandel, Göteborg

En taxichaufför som körde två kunder, en man och en kvinna till Marconigatan i Västra Frölunda blev knivskuren i handen vid misshandel. Det uppstod diskussion om betalning varpå den ena kunden tog fram en kniv och knivskar chauffören i handen, det var enligt uppgifter till polisen var det mannen som ska ha gjort detta. Polis söker nu efter gärningspersonerna och chauffören blödde från handen av skadan.

 

Mest läst av andra