Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Flyghamnsvägen, Torslanda, Göteborg, Uddevalla, Lilla Kungsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Flyghamnsvägen, Torslanda, Göteborg, Uddevalla, Lilla Kungsgatan, Västra Götalands län

23:39 Misshandel, Göteborg
Enligt uppgifter till polisen ska ett 20-tal ungdomar ha slagit vid Flyghamnsvägen i Torslanda. Polis på plats kunde konstatera att minst två personer slagits. en målsägare och en misstänkt båda i 16-årsåldern. En anmälan om misshandel upprättades. 

01:42 Brand, Göteborg
Två bilar och en lastbil sattes i brand på Stjänsbildsgatan i Göteborg. Plis och räddningstjänst var på plats och hanterade ärendet. Branden startades medvetet och innebar en hög spridningsrisk till ytterligare fordon. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen gripen i nuläget. 

02:46 Misshandel, vapenlagen, Lerum
En kvinna i 20-årsåldern misstänks för misshandel och brott mot vapenlagen. Kvinnan kom hem och misshandlade sin mamma och ytterligare en person med slag i ansiktet. Misstänkt kunde kontrolleras av Polis på plats och misstänktes då även för narkotikabrott och brott mot vapenlagen då hon hade en pepparspray på sig. Kvinnan medtogs för provtagning.   

02:36 Misshandel, Uddevalla
Polislarmades om att ett flertal personer slogs vid Kampehofsgatan i Uddevalla. 10-talet personer ska enligt uppgifter till polisen slagits på platsen. Ärendet var rörigt för polispatrullen på plats, dock kunde två målsägare lokaliseras, en som blivit misshandlad och fått fyra till fem slag i huvudet en som blivit hotad.
Polispatrullen upprättade en anmälan om misshandel och olaga hot.   

03:23 Rån, Göteborg
En man i 20-årsåldern rånades vid Lilla Kungsgatan i Göteborg. Mannen rånades på kontanter och sin mobiltelefon av tre okända gärningsmän som sprang från platsen i riktning mot Centralstationen efter rånet. Männen ska enligt målsägaren varit beväpnade med kniv och sade att de hade pistol (utan att visa den). Flera polispatruller inklusive hundpatrull sökte efter gärningspersonerna utan att lyckas gripa någon av dem. 

06:14 Brand, Göteborg
En fastighet på Slottskogsgatan brann under morgonen, Branden ska ha startat i soprummet. På adressen är 14 personer skrivna. Branden släktes av Räddningstjänsten, stor rökutveckling och rök har tagit sig till vind och många boende har fått saker förstörda. Polis har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.   

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...