Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Älvdalen, Lövnäs, Hedemora Kommun, Borlänge, Spelande, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Älvdalen, Lövnäs, Hedemora Kommun, Borlänge, Spelande, Dalarnas län

Älvdalen

00.10: En man i 85-årsåldern krockar med en älg på riksväg 70 i Lövnäs och får följa med ambulans för kontroll efter att ha klagat på smärtor. Fordonet fick bärgas från platsen och det finns ingen misstanke om brott.

Hedemora

02.34: Polisen kallas till en adress i Hedemora kommun med anledning av en misstänkt misshandel. En man i 30-årsåldern blir misstänkt för att ha knuffat en kvinna i samma ålder. Det skrivs även en anmälan om barnfridsbrott då ett barn fanns med i rummet vid tillfället. Mannen blir också misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Borlänge

02.37: Polisen kallas till en fastighet i centrala Borlänge med anledning av en brand som uppstått. Det har brunnit i fastigheten för en vecka sedan och man inleder en förundersökning gällande grov mordbrand för att kunna utreda om branden startat på grund av någon glödbrand som legat kvar eller om det finns någon annan förklaring bakom.

Det har varit ett högt inflöde av ärenden under natten för patrullerna i länet att hantera. Det har bland annat genomförts flera person- och fordonskontroller och man har fått omhänderta några personer enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Samtidigt har det kommit in flera samtal gällande högt spelande musik och samtal om psykisk ohälsa.

Händelsekarta

Laddar karta...