Karta som med röd fyrkant ramar in Hedemora, Sätervägen, Yttre Heden, Noret, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens operativa händelser i länet

Hedemora, Sätervägen, Yttre Heden, Noret, Dalarnas län

Rattfylleri, Hedemora
22.15. Vid kontroll av en bilist på länsväg 270 blåser föraren, en man i 50-årsåldern, positivt i polisens sållningsinstrument. Anmälan om rattfylleri upprättas samt sedvanliga utredningsåtgärder.

Rattfylleri, Falu centrum
23.43. Ännu en bilist kontrolleras och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott. Bilnycklarna omhändertogs på plats.

Grov olovlig körning, Säter
00.56. En man i 30-årsåldern blir misstänkt för grov olovlig körning i samband med att han stoppas av patrullen på Sätervägen.

Trafikolycka, Säter
02.16. En bilist voltade vid Yttre heden. Föraren, en man i övre tonåren, ska ha klarat sig utan några personskador. Ej misstanke om brott.

Drograttfylleri, Mora
23.36. En bilist stoppades i området Noret, varvid misstankar om att föraren, en man i 30-årsåldern, var påverkad av narkotika. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott. Ett flertal utredningsåtgärder har vidtagits.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Patrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Mest läst av andra