Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sätra, Gävle, Gävleborgs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat

Ett rån mot Circle K i Sätra utfördes av två män som sprang från platsen.

Sätra, Gävle, Gävleborgs län

En anställd som arbetade i lokalen släppte in en man som vill in i butiken. Strax efter att mannen blev insläppt kom ytterligare en man in i butiken. Av den anställde i butiken avkrävde man pengar från kassaapparaten och visade ett föremål som såg ut som ett eldhandvapen.

Männen tog de pengar som fanns i kassan och sprang ut från butiken i okänd riktning.

Polisen larmades av den anställde och flera polispatruller sökt igenom närområdet och kontrollerade personer och fordon.

Ingen gärningsman är gripen. Polisen kommer att gå igenom den film som har registrerat rånet och undersöka om det finns fler kamror i området samt att hålla förhör med boende i området.

Polisen söker vittnen som besökte Cirkle K i Sätra mellan klockan 22:00-23:00 den 26 februari och som kan ha gjort vissa iakttagelser.

Har man gjort iakttagelser vid brottsplatsen ringer man poisen på 114 14 och hänvisar till rånet i Sätra på kvällen den 26 februari. Man kan också tipsa polisen via mail, se nedan länk. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.