Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Slättvägen, Tylösand, Linehed, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Halmstad, Slättvägen, Tylösand, Linehed, Hallands län

02:16 Halmstad, brand
Vi får larm via SOS om en bil som brinner på Slättvägen. Räddningstjänsten släcker elden. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

02:05 Halmstad, misshandel
Vi får in ett larm via SOS om att en person har blivit misshandlad på en adress i Tylösand. Ambulans och polis åker till platsen. Enligt uppgift ska mannen ha blivit misshandlad av två gärningspersoner, som lämnat i en bil. Inga uppgifter om fysiska skador och oklart om mannen är förd till sjukhus. En anmälan om misshandel är upprättad.

02:03 Halmstad, skadegörelse
Vi får larm om att tre personer hoppar på ett biltak på en adress i Linehed. När polis kommer fram är det inga gärningspersoner kvar. Det är skador på bilens tak och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juli/2/02-juli-07.00-sammanfattning-kvall-och-natt-hallands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...