Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Halla, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada

Trafikolycka, Kungsbacka

Kungsbacka, Halla, Hallands län

03:29 Trafikolycka, Kungsbacka
Polis och räddningstjänst larmades till Landsväg 942 i Halla där två bilister kolliderat. Två personer har varit inblandade i trafikolyckan, en man i 80-årsåldern var medvetslös när räddningspersonal anlände. Mannen i 80-årsåldern har förts med ambulans till sjukhus med allvarliga skador och en man i 18-årsåldern har kontrollerats av ambulanspersonal med lindriga skador. Båda fordonen är tagna i beslag för teknisk undersökning, en förundersökning om vårdslöhet i trafik har startats.

10:00 Uppdatering
Den man i 80-årsåldern som skadats i trafikolyckan har tyvärr avlidit till följd av de skador han ådrog i sig i samband med olyckan, anhöriga är underrättade. Polisens brottrubricering om vårdslöshet i trafik kvarstår i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...