Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Ernst Fontells Plats, Säterigatan, Ulricehamn, Baltzersgatan, Färgelanda, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Ernst Fontells Plats, Säterigatan, Ulricehamn, Baltzersgatan, Färgelanda, Västra Götalands län

23.50 Göteborg, rån
En man i 50-årsåldern kommer in på polisstationen vid Ernst Fontells Plats och uppger att han blivit utsatt för ett rån av fyra okända ungdomar vid Södra Gubbrogatan. med hot om våld tilltvingade de sig mannens mobiltelefon och plånbok. Ingen gripen och inga personskador.  

00.19 Göteborg, rån
En man i 30-årsåldern ringer till polisen och uppger att han blivit rånad på sin bil, en grå BMW vid Säterigatan på Circle K. Han blev attackerad av två maskerade personer när han stod och tankade. De slog och sparkade honom och sedan stal de hans bil. Mannen körs till sjukhus med befarad fraktur i ansiktet och smärtor över hela kroppen. Ingen gripen. 

02.00 Ulricehamn, trafikolycka
På riksväg 40 vid Gullered är det en lastbilschaufför som uppger att han kört i diket på grund av att han väjt för något vilt. Inga personskador.

02.07 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Baltzersgatan med anledning av en lägenhetsbrand i ett flerfamiljshus. En man i 75-årsåldern boende i den drabbade lägenheten körs till sjukhus för vård, han var vaken och talbar. Lägenheten blev helt utbränd. Oklart vad som orsakat branden. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning och en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet är inledd. Inga övriga i fastigheten kom till skada.

05.40 Färgelanda, trafikolycka
På länsväg 173 vid Stigen är det en bilist som kör på en häst. Föraren av bilen klarade sig utan skador men är chockad. Hästen fick avlivas på plats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...