Karta som med röd fyrkant ramar in Doktorsgatan, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Doktorsgatan, Värnamo, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:18 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Doktorsgatan i Värnamo med anledning av en brand i ett lägenhetshus. Enligt SOS-larmet ska rök bolma ut från källaren av fastigheten. När polis anlänt till platsen visade det sig att branden startat i ett förråd i källaren. Boende i området fick direktiv om att hålla sig inomhus. En förundersökning gällande grov mordbrand har inletts i syfte att utreda brandorsaken. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, trafikbrott, viltolycka med rådjur, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra