Karta som med röd fyrkant ramar in Jokkmokk, Kiruna, Piteå, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av händelser.

Jokkmokk, Kiruna, Piteå, Luleå, Norrbottens län

21:25 Fjällräddning Jokkmokk. Man som ramlat och skadat sig i axeln vid Vaisaluoktastugan. Mannen undsatt med helikopter, överlämnad till ambulans efter midnatt.

01:22 Misshandel Kiruna. Bråk på restaurang i centrala Kiruna. Polis har varit på plats och upprättat en anmälan om misshandel. Okänd gärningsman. En person omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

02:19 Våld mot tjänsteman. Ordningsvakt som ska ha blivit angripen på restaurang i Piteå. Polis har varit på plats och hållit förhör. Gärningsmannen har då lämnat platsen, han grips strax efter klockan 03. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

05:22 Misshandel Luleå. Man som ska ha misshandlat en annan man i Luleå. Inget ambulansbehov. Polis beordras till platsen. En man grips misstänkt för misshandel. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri. De inblandade har en relation.

Mest läst av andra