Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Polisen I Luleå, Kronbacksvägen, Ersnäs, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00

Polisen I Luleå, Kronbacksvägen, Ersnäs, Norrbottens län

Sedan midnatt har sju personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks ha varit påverkad av narkotika.

Under natten har en polisen i Luleå frihetsberövat en kvinna i 35-årsåldern. Hon misstänks ha utfört en gärning som i nuläget rubriceras sexuellt övergrepp alternativt våldtäkt på en annan kvinna. Brottet ska ha skett på en restaurang i Luleå. Kvinnan är numera anhållen. Det finns ingen mer information att lämna i ärendet i nuläget.

00:38 Förargelse, Kiruna
Polisen utfärdar ordningsbot till en man som har urinerat offentligt.

01:31 Förargelse, Gällivare
Polisen utfärdar ordningsbot till bilist som spelat hög och störande musik på allmän plats i centrum.

02:59 Trafikolycka, Luleå
Polisen larmas om en trafikolycka på Kronbacksvägen/Krondalsvägen. En kvinna ska ha råkat ut för en olycka med en elsparkcykel i en rondell. Hon förs till sjukvård, skadeläget är okänt. Polisen har varit på plats.

04:42 Rattfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 trafikplats Ersnäs. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...