Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Kopparberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Kopparberg, Örebro län

Örebro, misshandel
22.53: Två män, en i 30-årsåldern respektive 55-årsåldern har enligt egen utsaga blivit misshandlade i anslutning till ett snabbmatsställe i central Örebro. En av männen tvingades söka sjukvård, skadeläge okänt.

Kopparberg, narkotikabrott
23.22: Man i 50-årsåldern kontrollerad och medtagen misstänkt för narkotikabrott. Provtagning är genomförd, analys får utvisa om misstanke kvarstår eller avskrivs.

Örebro, misshandel
01.07: Ordningsvakt kontaktar polis från en krog i centrala Örebro, anledningen är att en misshandel inträffat. Kvar på plats är både misstänkt som är en man i 25-årsåldern samt målsäganden som också han är en man. Polispatrull genomför utredningsåtgärder och anmälan misshandel skrivs.
Den misstänkte mannen avlägsnas sedan från platsen.

Örebro, hot samt våldsamt motstånd
01.47: En man i 18-årsåldern misstänks för hot samt våldsamt motstånd på en krog i centrala Örebro. Utredningsåtgärder vidtagna och vittnen finns till händelsen.

Örebro, försök till stöld genom inbrott
01.53: Väktare kontaktar polis då denne iakttar en man i anslutning till en byggarbetsplats på Öster i Örebro. Polis beordras till platsen och kontrollerar en man i 40-årsåldern. Mannen misstänks för försök till stöld.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.