Karta som med röd fyrkant ramar in Gottfridsberg, Linköping, Nordantill, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Gottfridsberg, Linköping, Nordantill, Norrköping, Östergötlands län

God morgon! Under natten mellan klockan 22 och 07 har polisens regionledningscentral hanterat ett 40-tal ärenden som rör Östergötlands län.

22:21 Gottfridsberg, Linköping 

Samtal inkommer om att det luktar narkotika från en lägenhet där ett flertal personer ska befinna sig. När polis kommer till platsen kan konstateras att tipset stämmer och att det är någon form av spelkväll på platsen. Åtta personer i åldersspannet 20 till 30 år blev misstänkta för ringa narkotikabrott. 

00:21 nordantill, Norrköping 

Polisen kallas till ett företag i området nordantill i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Gärningspersonen ska ha tagit sig in genom att krossa en ruta. En man i 35-årsåldern kunde sedan under natten gripas som misstänkt för stöld. Det är i nuläget oklart om han fått med sig någonting från affären. Mannen anhölls under natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra