Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bollstabruk, Granloholm, Sundsvall, Bjästa, Örnsköldsvik, Antjärn, Härnösand, Kvissleby, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Bollstabruk, Granloholm, Sundsvall, Bjästa, Örnsköldsvik, Antjärn, Härnösand, Kvissleby, Västernorrlands län

Under natten har en person i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

23:06 Trafikolycka, Kramfors
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka i Bollstabruk. En bil ska ha kört in i en buske/ner i ett dike. Inga personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

23:58 Brand, Sundsvall
Polisen larmas om en brand i en bostad i Granloholm, Sundsvall. Det ska ha rört sig om en mindre brand på spisen. I samband med olyckan ska en person ha skadat sig, han förs till sjukvård med ambulans. Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

01:29 Olovlig körning, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i Bjästa, Örnsköldsvik. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande olovlig körning.

03:46 Olovlig körning, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på E4 Antjärn, Härnösand. Föraren, en man, har fått sitt körkort återkallat. Anmälan om olovlig körning upprättas.

05:50 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 Kvissleby, Sundsvall. Föraren får en ordningsbot efter att ha kört för fort.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.