Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västermalm, Sundsvall, Boten, Kronholmen, Härnösand, Kramfors, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Västermalm, Sundsvall, Boten, Kronholmen, Härnösand, Kramfors, Västernorrlands län

Sedan midnatt har sex personer i Västernorrlands län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott. 

00:15 Förargelse, Sundsvall
Polisen kontrollerar en personbil på Västermalm i Sundsvall. Patrullen utfärdar en ordningsbot då föraren har spelat hög och störande musik. Men då föraren inte vill godta boten upprättas istället en anmälan.

00:44 Trafikbrott, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor på riksväg 90 Väja. Föraren får en ordningsbot då fordonet inte har föreskriven belysning tänd.

01:17 Brand, Härnösand
Polisen larmas om en brand i en parkerad personbil på Kronholmen, Härnösand. Patrull har varit på plats, anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Det finns inga uppgifter om att personskador har uppstått.

01:24 Misshandel, Kramfors
Polisen larmas om en skadad man i Kramfors. Mannen förs till sjukvård. En anmälan gällande grov misshandel upprättas. Gärningspersonen är okänd.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...