Karta som med röd fyrkant ramar in Agnesberg, Stokkebyes Kvarnväg, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Arbetsplatsolycka En arbetsplatsolycka ska ha inträffat vid Agnesberg, enligt SOS.

Agnesberg, Stokkebyes Kvarnväg, Göteborg, Västra Götalands län

Enligt SOS så har en person skadats vid en arbetsplatsolycka vid Stokkebyes Kvarnväg. Räddningstjänst och polis kallas till platsen. Olyckan uppges ha inträffat inom ett avspärrat område där ett företag bedriver verksamhet. Personen uppges blivit påkörd av en hjullastare. Tillståndet för den skadade är inte känt.  

Kl 14.49: Polis på plats. Polisen genomför utredningsåtgärder på plats. Vittnen och föraren av hjullastaren hörs bland annat. Polisen utreder en arbetsplatsolycka. 

Kl 18.05: En man, i 65-årsåldern som skadades i samband med ovan arbetsplatsolycka avled omgående på platsen. Polisen kommer nu att genomföra en utredning som ska svara på frågan om något brott inträffat i samband med händelsen och vem som i så fall kan misstänkas för brott. Anmälan rubriceras för närvarande arbetsplatsolycka/ alt.vållande till annans död. Anhöriga har underrättats.  

 

Händelsen i media

Mest läst av andra