Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lilla Edet, Göteborgsvägen, Tanum, Skälltorp, Alelyckan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Enligt vakthavande befälet i region har det varit en normal polisär söndag kväll och natt till måndag.

Lilla Edet, Göteborgsvägen, Tanum, Skälltorp, Alelyckan, Västra götalands län, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i eftermiddag tjänstgör Tommy Nyman och Peter Adlersson.

Kl 23:30 Lilla Edet, skadegörelse
Boenden i området vid Lilla Edets centrum väcks av en kraftigt smäll som kommoder i riktning från Göteborgsvägen och en butik. Polis och räddningstjänst larmas till platsen då boenden också känt röklukt ifrån butiken.
Inga direkta skador kan identifieras på platsen. Troligtvis är det någon form av "banger" som kastats mot butiken. Ägaren till butiken har också varit på plats.

180723
Kl 00:45 Tanum singelolycka
På E6>;an vid trafikplats 106 i norrgående riktning har en personbil kört av vägen. Inga personskador men bilen fick bärgas från platsen. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen.

 Kl 01:12 Göteborg, Inbrott i bostad
Polisen larmas till Skälltorp där det varit inbrott i en bostad. Grannar/ boende i området har sett två yngre män lämna en fastighet bärandes på ryggsäckar och därefter åkte de iväg på en moped. Polispatruller har sökt i närområdet men ingen inga misstänkta personer är gripna. Teknisk undersökning har genomförts. Det fanns skador på dörrkarm mm.

Kl 04:02 Göteborg, inbrott i Apotek
I Alelyckan har Apoteket blivit utsatt för ett inbrott. Väktare varit på plats. Inga personer är gripna och det är oklart om tjuvarna fått med sig någonting. Anmälan inbrott

Kl 04:23 Göteborg, inbrott i radhus
Polis larmas till Gårdstensbergen där det varit inbrott i ett radhus. Inbrottet har skett under tiden ägaren var hemma och låg och sov. De väcktes av att dörren stängdes när tjuvarna gick ut från fastigheten.
Tjuvarna har tagit sig in via ett fönster, väskor, telefon och plånbok saknas. Ingen är gripen för gärningen. Anmälan stöld genom inbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.